Over Dick

Vanaf mijn 16e ben ik gefascineerd geraakt door beelden. Het begon daarna heel snel met het fotograferen van deze mooie en excentrieke beelden. Ik begon met professionele fotografie in 2007. Zo heb ik portfolio’s geleverd voor hotels, ministeries en modellen. In 2009 ben ik begonnen met het maken van audio visuele producties. In 2012 mocht ik mijn eerste bruiloft filmen. Het was een zo ontzettend mooie en bijzondere ervaring dat ik meteen wist dat ik dit vaker wilde doen. Inmiddels is het 2019 en ben ik fulltime bruiloft videograaf en net als mijn ervaring is ook mijn passie voor het bruiloft filmen over de jaren alleen maar gegroeid.

Bruiloft filmen doe ik nooit alleen maar altijd in een team van twee videografen. Het voordeel hiervan is dat elk moment van verschillende invalshoeken in 'close' en 'wide' wordt vastgelegd.

Dit geeft mijn trouwfilms een unieke variatie en look waardoor het gewoon boeiend blijft om naar te kijken.

Meestal werk ik met collega videograaf Pavan. Wat wij gemeen hebben is onze liefde en ervaring voor het filmen. Met een oog voor detail weten wij elk moment perfect vast te leggen zodat jullie verhaal zo compleet mogelijk in beeld gebracht zal worden.

Dick Richard

Oprichter / directeur ‘Lovevideo’

Wil jij de belangrijkste dag van je leven op een goede manier vastleggen?

Neem contact met mij op